/ CLUBZAAL

Blue Room Sessions - Spanjers, Van Dijsseldonk & Planteijdt (NL)

Het is niet de eerste keer dat Spanjers, Van Dijsseldonk en Planteijdt in The Blue Room Sessions te horen zijn voor een volle en enthousiaste zaal. We hebben het dan ook over door de wol geverfde muzikanten in het Roots en Americana-repertoire.

Wouter Planteijdt kennen we vooral als gitarist en zanger bij de formatie Sjako en daarnaast als veelgevraagd sessiemuzikant. Gitarist-zanger Eric van Dijsseldonk heeft eigen materiaal uitgebracht en is op dit moment ook met een aantal andere muzikanten druk met een George Harrison-tribute onder de titel When My Guiter Gently Weeps. Verder is hij actief in de band van Malford Milligan, The Southern Aces. Dat geldt ook voor Roel Spanjers, die we mogen beschouwen als een van dé kenners en vertolkers van muziek uit de omgeving van New Orleans. Zijn activiteiten op muzikaal gebied zijn talrijk: hij speelde met bekende artiesten als Luther Allison, Terry Evans en Dayna Kurtz. Ook is hij regelmatig te zien als toetsenist op keyboards en accordeon in de vaste bezetting van The Royal Family van JW Roy.

Ook deze keer zullen de mannen voor een fijne muzikale avond zorgen van hoog niveau met een duidelijke ‘roots’-ambiance. Voor de liefhebbers: een flink aantal nummers van The Band zal ook nu de ‘backbone’ van het optreden vormen. 

Normaalprijs€17,00
Speeltijden & Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!