Blue Room Sessions - The Dashboard Danglers (NL)

The Dashboard Danglers is een nieuw project van muzikale duizendpoot Jaco van der Steen. De afgelopen jaren timmerde hij samen met Boudewijn de Groot aan de weg met de Dutch Eagles. Gaandeweg kreeg Jaco steeds meer inspiratie om zelf songs te schrijven, daarbij ontstond de behoefte aan een hele nieuwe formule.

In vrij korte tijd werd er een compleet nieuwe band geformeerd met topmuzikanten: Martin Bakker op bas, Leon Klaasse op slagwerk, Rebecca Bakker op gitaar en niemand minder dan Marcel de Groot op gitaar. Daarnaast leveren alle bandleden ook een vocale bijdrage.

Marcel de Groot stond in september nog in The Blue Room Sessions met een succesvol Nederlandstalig optreden van eigen liedjes. Dit keer zien we hem in een totaal andere hoedanigheid als bandlid van The Dashboard Danglers.

Marcel vertelde in september al vol enthousiasme over zijn nieuwe Country/Americana-project en hij gaf ook aan deze nieuwe band graag te willen presenteren op het podium in de Clubzaal. De muziek van The Dashboard Danglers vormt een mix van traditionele country-classics, pop-rocksongs en origineel materiaal geschreven door Jaco van der Steen en de legendarische singer-songwriter Boudewijn de Groot.  

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!