Blue Room Sessions - Tigre Blanco

Sinds 3 november gelden nieuwe coronamaatregelen. Helaas betekent dit tot 19 november sluiting van de Verkadefabriek, maar ook zullen veel voorstellingen na die tijd moeten worden geannuleerd, verplaatst worden of teruggebracht moeten worden tot 30 bezoekers.

Tiger Blanco gaat door, voor maximaal 30 personen per voorstelling.


Tigre Blanco speelt een mix van Americana, film-, gypsy- en soulmuziek, of zoals ze het zelf zeggen: “Muziek die klinkt als de soundtrack uit een paëlla-western van Tarantino: donkere gypsy-soul met een rauwe, rockende rand that will take you on a sweaty roadtrip hotter than a snake’s ass.“

De band brengt een mix van muziek, verhalen en visueel entertainment. Bij een aantal songs roept de band ook wel associaties op met het legendarische Calexico. Frontman van Tigre Blanco is Quintijn Lohman. Zijn vocalen hebben een Tom Waits-achtige klank en daarbij bespeelt hij de akoestische gitaar.
De andere bandleden zijn Katrien van de Kamp (vocals), Hansz Deijnen (percussie) en Martijn Maas (bas). De band heeft jarenlang theatershows gespeeld in onder andere het Parktheater in Eindhoven.

We kijken er naar uit om op 1 december dit illustere gezelschap op ons podium te verwelkomen

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!