/ WILLEM TWEE TOONZAAL

November Music - Trio Catch

  • Trio Catch

Een virtuoze, hartverwarmende dialoog tussen klarinet, cello en piano. Trio Catch uit Hamburg is in recordtempo uitgegroeid tot een van de prominente eigentijdse kamermuziekensembles van Europa. Spelplezier en zin voor avontuur kenmerken het trio dat zich vernoemd heeft naar het werk Catch van de Brit Thomas Adès.

De liefde voor hedendaagse muziek heeft klarinettist Boglárka Pecze, cellist Eva Boesch en pianist Sun-Young Nam bij elkaar gebracht. Het trio werkt nauw samen met componisten als Helmut Lachenmann, Mark Andre, Georg Friedrich Haas en Georges Aperghis en maakte deel uit van de Ensemble Modern Academy waar jonge talenten een kans krijgen zich te verdiepen in de eigentijdse muziek.

Veel van hun steruitvoeringen zijn te vinden op kwaliteitslabels als col legno en Kairos. Nu komen ze naar November Music voor een van hun spaarzame concerten in Nederland met een all-female programma. Naast de zelden live gehoorde muziek van de Duitse componiste Isabel Mundry, klinkt een opdrachtwerk van de uit Brabant afkomstige jonge componiste Bianca Bongers. Verder recent werk van de Zwitserse Barblina Meierhan.Bezetting
Boglárka Pecze (klarinet)
Eva Boesch (cello)
Sun-Young Nam (piano)

NM Normaal€18,00
NM Supporter€16,00
Speeltijden & Tickets
wo 6 nov

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!