Panama Pictures - Road to Panama 2019

  • Road to Panama 2019

Na de successen in 2018 - waarin choreografe Pia Meuthen de Prins Bernhard Cultuurprijs Noord-Brabant won en indruk maakte met Urban Fiction en Requiem for Lost Things - presenteert huisgezelschap Panama Pictures een splinternieuwe 2019-editie van Road to Panama.

Road to Panama is als een avond met vrienden. Vermakelijk en ongedwongen, maar met de scherpte van een goed gesprek. Een warme ontmoeting, met een hapje en een drankje.

Road to Panama neemt je van heel dichtbij mee in een energieke mix van korte artistieke en acrobatische acts. Jonge talenten, opgeleid aan de circusacademie ACaPA én de vaste performers van Panama Pictures. Je ziet ze in drie nieuwe stukken met in de hoofdrol trapeze, diabolo en vloeracrobatiek. Bovendien zie je Stripped, de prachtige aerial strap solo die tijdens het laatste Festival Circolo in première ging.


In Road to Panama 2019 wachten je nieuwe ontmoetingen, die raken en verrassen. In spannende duetten en intrigerende solo’s, over de grens van dans en circus.

Panama Pictures
Prijswinnend choreografe Pia Meuthen ontwikkelt met Panama Pictures nieuwe, grensoverschrijdende voorstellingen waarin dans, circus en muziek met natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. De authentieke, ongepolijste en rauwe bewegingstaal maakt Panama Pictures tot een pionier in Nederland én een graag geziene gast in het buitenland. Panama Pictures is één van onze huisgezelschappen en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, provincie Noord-Brabant en gemeente 's-Hertogenbosch.


Choreografie: Pia Meuthen
Dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Clara Cortés Soler, Jefta Tanate, Julian Vogel
Compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Godspeed You! Black Emperor
Kostuumadvies: Sanne Reichert
Licht: Bart Verzellenberg
Assistentie & training: Miquel de Jong
Fooddesign: Blauw Gras | Rachel Zweije

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!