/ KLEINE ZAAL

Panama Pictures - Road to Panama 2020

  • Road to Panama 2020

Na de successen van Urban Fiction en Requiem for lost things in 2018 en Road to Panama 2019, presenteert huisgezelschap Panama Pictures een splinternieuwe 2020-editie van Road to Panama. Opnieuw wordt de Kleine Zaal omgevormd: je zit midden in de voorstelling en kunt de dansers bijna aanraken. Een unieke setting!

Road to Panama neemt je van heel dichtbij mee in een energieke mix van korte artistieke en acrobatische acts. Jonge talenten, opgeleid aan de circusacademie ACaPA én de vaste performers van Panama Pictures. Het is als een avond met vrienden. Vermakelijk en ongedwongen, maar met de scherpte van een goed gesprek. Er wachten je nieuwe ontmoetingen, die raken en verrassen. In spannende duetten en intrigerende solo’s, over de grens van dans en circus.

Panama Pictures
Choreografe Pia Meuthen won in 2018 de Prins Bernhard Cultuurprijs. Ze ontwikkelt met Panama Pictures nieuwe, grensoverschrijdende voorstellingen waarin dans, circus en muziek met natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. De authentieke, ongepolijste en rauwe bewegingstaal maakt Panama Pictures tot een pionier in Nederland én een graag geziene gast in het buitenland.

Panama Pictures is één van onze huisgezelschappen en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, provincie Noord-Brabant en gemeente 's-Hertogenbosch.

Studenten krijgen korting in de Verkadefabriek
Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Op vertoon van je collegekaart of CJP betaal je op de dag zelf aan de kassa maar €10. Kijk voor meer informatie op verkadefabriek.nl/student.
 

Supporter€14,00
Normaalprijs€16,00
Speeltijden & Tickets
do 23 apr
vr 24 apr
za 25 apr

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!