Panama Pictures - Road to Panama

  • Road to Panama
Na eerdere succesvolle edities presenteert Panama Pictures
 

Road to Panama

NIEUWE EDITIE
Spannend, verrassend en intiem

 
Ga mee, on the road met Panama Pictures. In een geheel nieuwe uitvoering van Road to Panama nemen de charismatische performers je mee op een avontuurlijke weg langs intieme duetten en spannende solo’s. Ga mee over de grens van dans en circus, op weg naar nieuwe ontmoetingen die je raken en verrassen.

 
“Road to Panama brengt je een avond vol spannende ontmoetingen
waarbij acrobatiek en dans in elkaar overvloeien.”

 
Avond met vrienden
Road to Panama is als een avond met vrienden. Een warme ontmoeting. Vermakelijk maar met de scherpte van een goed gesprek. Vanavond presenteert Panama Pictures je drie nieuwe stukken waarin verhalende dansacts worden afgewisseld met meeslepende circusdisciplines (aerial straps, jongleren) in de lucht en op de grond. Jonge talenten opgeleid aan de circusacademie ACaPA in Tilburg treffen in deze dynamische show de vaste performers van Panama Pictures.

 
“Laat je meevoeren en ontdek een nieuwe wereld 
van dans en circus in het theater.”
 

 
Unieke nieuwe setting voor Road to Panama
Road to Panama is een grensverleggend concept waarmee Panama Pictures in eerdere seizoenen al veel mensen wist te boeien. De avond bestaat uit een eclectische mix van korte artistieke en acrobatische acts, energiek en licht van toon. Na avonturen in de Clubzaal wordt nu de Kleine Zaal van de Verkadefabriek omgevormd zodat je als bezoeker helemaal in de voorstelling zit en de dansers haast kunt aanraken. Een unieke setting! Laat je meevoeren en ontdek een nieuwe wereld van dans, circus en theater.
 
Panama Pictures
Met Panama Pictures ontwikkelt choreograaf Pia Meuthen een nieuwe en authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, maar met een natuurlijke souplesse waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien. De voorstellingen worden gedragen door de persoonlijkheden van haar charismatische performers; een internationale cast bestaande uit dansers en acrobaten met verschillende leeftijden en achtergronden. Panama Pictures werkt vanuit Nederland en veroverde ook een internationale plek met selecties voor diverse dansnetwerken, buitenlandse residenties en voorstellingen in o.a. Duitsland, Polen, Rusland, Noorwegen, Spanje, Indonesië, Maleisië en China.
 
Credits
choreografie: Pia Meuthen
dans/ acrobatiek: Francesco Barba, Cal Courtney, Fabian Krestel, Fynn Neb, Tarek Rammo
compositie: Jeske de Blauw, Strijbos & van Rijswijk
kostuumadvies: Sanne Reichert
lichtontwerp: Bart Verzellenberg
 
Panama Pictures is huisgezelschap van theater Verkadefabriek en wordt structureel gesubsidieerd door Fonds Podiumkunsten, provincie Noord-Brabant en gemeente 's-Hertogenbosch.
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!