The Singing Club - Peter Cattaneo

Tot en met 19 januari is de Verkadefabriek gesloten. Heb je een kaartje voor deze film? Dan krijg je persoonlijk bericht van ons.

De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl.

Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven.

Recensies
★★★ NRC: “Een ambachtelijk gemaakte, op en top Britse film met een stiff upper lip”
★★★★ TROS Kompas: “Een grappig en tragisch drama met fijne muziek”
★★★ de Volkskrant: “The Singing Club is een film die kijkers precies geeft wat ze verwachten: feelgood”  


Regie: Peter Cattaneo
Cast: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan
Genre: Komedie
Releasedatum: 19-11-2020
Land: VK
Speelduur: 110 min.
Kijkwijzer: AL

Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!