Rayen Panday - Trigger (try out)

  • Trigger (try out)

Voor het eerst bij ons te zien: Rayen Panday. Hij vraagt zich af waarom al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’ is? Waarom we het nodig hebben om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? 

Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt. 

Over Rayen
Rayen besloot tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij won de persoonlijkheidsprijs bij het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen. 

Over Fenomeen

★★★★ NRC: “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid”

★★★★★ Theaterparadijs: “Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”

I Love Theater: “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.”

Theaterkrant: “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt”Credits:
Fotografie: Daniel J Ashes

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!