René van Meurs - Hunkert

  • Hunkert
  • Hunkert

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt ernaar verlangen of zelfs smachten. René van Meurs doet daar een schepje bovenop. Hij hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. 

Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Over René
René van Meurs is al jaren een vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks, die hier vorig jaar te zien was, werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Hunkert.Credits:
Fotografie: Anne van Zantwijk

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!