/ GROTE ZAAL

Rene van 't Hof, Servaas Nelissen e.a. - Rock me baby (afgelast)

  • Rock me baby

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente. 

 

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


René van ’t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam spelen een tragikomische rockumentary met livemuziek en poppenspel. Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar. Ze bereiden zich voor op hun ‘back and forward tour’ en sluiten zich op in de studio. Er zijn oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken. Al snel dreigt er een crisis: hoe goed zijn hun oude nummers? En slaat het nieuwe materiaal wel aan op de fanclubdag?

Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers op moeten spelen, neemt de weerstand tegen Janice toe. 

Studenten krijgen korting in de Verkadefabriek
Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Op vertoon van je collegekaart of CJP betaal je op de dag zelf aan de kassa maar €10. Kijk voor meer informatie op verkadefabriek.nl/student.


Credits
Gemaakt en gespeeld door: René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam
Muziek: Vincent van Warmerdam, Kees van der Vooren
Teksten en vormgeving: Servaes Nelissen
Eindregie: Marijn v/d Jagt
Dramaturgie: Pol Eggermont
Productie: Feikes Huis
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!