Stefano Keizers - Erg heel

  • Erg heel

Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet deze jonge cabaretier complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, Erg Heel, die de gemoederen nog meer zal beroeren. Stefano Keizers ontregelt.

In het tv-programma De Slimste Mens ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale. Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in Erg Heel is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt.

NRC over Stefano Keizers: ''Een sensationeel optreden. Wie zich wel eens afvraagt of er nog een nieuwe Hans Teeuwen gaat opstaan, zag bij Keizers hoe dat eruit zou kunnen zien: een eerste proeve van een vergelijkbare dosis experiment, tegendraadsheid en vormgevoel. Keizers is wat je noemt een gevaarlijke cabaretier.''


In ons programmaboek hebben wij gecommuniceerd dat Stefano zijn voorstelling 'Sorry baby' speelt. Dat hebben wij verkeerd begrepen, hij komt namelijk met zijn voorstelling 'Erg heel' naar de Verkadefabriek. Sorry voor de verwarring!

Speeltijden