Te Gast: Dekoor Close Harmony - DEKOOR CLOSE HARMONY

  • DEKOOR CLOSE HARMONY

Jazz, pop, gospel, klassiek, wereldmuziek. Soms ingetogen, kwetsbaar en minimaal. Vaak extatisch, uit elkaar spattend. Jong, fanatiek, sexy, muzikaal, zelfverzekerd en oprecht. 

Dekoor is meer dan alleen een groep muzikanten en dat is precies wat Dekoor op podia door heel Nederland zal laten zien. Dekoor onderzoekt wat het betekent om een groep te zijn. Dit levert interessant theater op. Samen bereik je vaak meer dan alleen. De kracht van de groep is herkenbaar van legeropstellingen tot Beyoncé choreografieën en van zwermen vogels tot mierenkolonies. Laat je meevoeren tijdens deze intieme show en leer Dekoor écht kennen.

Dekoor Close Harmony
Dekoor Close Harmony bestaat uit 30 jonge, muzikale (oud-)studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop en experimenteert met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo. Dekoor staat voor altijd in het collectieve geheugen gegrift als de groep die op Pinkpop 2014 heeft opgetreden met The Rolling Stones. In 2017 was Dekoor samen met DI-RECT te gast bij De Wereld Draait Door, waarna een samenwerking volgde met optredens in AFAS live en Ziggodome. Eerder trad Dekoor op in Carré met Damien Rice, en in 2016 en 2018 bestormde Dekoor eigenhandig het podium van Sziget festival in Hongarije. Afgelopen zomer verdedigde Dekoor haar wereldtitel in Jazz en Pop in Zuid Afrika, waarna de groep zich viervoudig wereldkampioen Jazz en Pop mag noemen sinds de World Choir Games in China, de VS, Letland en Zuid-Afrika (2010, 2012, 2014, 2018). 


Deze voorstelling maakt geen deel uit van onze reguliere programmering.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!