/ GROTE ZAAL

Te Gast: Nieuwe Filmers - Nieuwe Filmers Festival 2019

  • Nieuwe Filmers Festival 2019
  • Nieuwe Filmers Festival 2019
  • Nieuwe Filmers Festival 2019

De korte films gemaakt voor het One Week Film project 2019 gaan op zaterdag 7 september feestelijk in première tijdens de zesde editie van het Nieuwe Filmers Festival!

Een avondvullend programma met tien korte film premières en Q&A met de makers. Na het juryrapport volgt de spetterende prijsuitreiking van de film award Het Paradepaardje 2019 mét de geldprijs t.w.v. 2750,- aan de winnende regisseur en team. Het prijzengeld bestaat uit de Hermes Kunst & Cultuurfondsprijs t.w.v. 500 euro, de BudgetCamera waardecoupon t.w.v. 750 euro én 1500,- vanuit SOLOS Nieuwe Filmers gefinancierd met het Van den Udenhout- Chappin prijzengeld 2018-2019. Het prijzengeld moet door de winnaar worden besteed aan de realisatie van een nieuwe film, docu en/of animatie.

De jury reikt ook de Publieksprijs uit; een cheque t.w.v. 200 euro + 2 kaarten voor de Industry Day Go Short. Ook reikt de jury negen categorieprijzen uit voor Beste regie, Beste scenario, Beste Acteur m/v, Beste Sounddesign, Beste Camera DOP (director of photography), Beste Editing, Beste Production Design en Beste Muziek.

We sluiten af met een afterparty met filmmuziek door Dj Losse Veter!

Meer informatie vind je op www.facebook.com/nieuwefilmers/ en www.nieuwefilmers.nl
Nieuwe Filmers is onderdeel van SOLOS 2019 

Normaalprijs€11,25
Speeltijden & Tickets
za 7 sep