/ GROTE ZAAL

Marcel Hensema - Alles in de hens

  • Alles in de hens

Marcel zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen in deze autobiografische voorstelling. De muziek voor de voorstelling is speciaal gecomponeerd door Edison-winnaar Carel Kraayenhof. Deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde... Alles in de hens!

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) speelt zijn autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen. Om weer in contact te komen met zichzelf en de wereld om hem heen. Hij tovert een universum tevoorschijn en schakelt heen en weer tussen herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden. Alles in de hens is een warme voorstelling vol mooie verhalen, humor en muziek. Een conferene, niet pretentieus, geen drama, voor iedereen. 

Marcel Hensema
Marcel Hensema won als gevierd acteur meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen -en buitenland. Vorig jaar was hij te zien in de voorstelling Stem Kwijt van De Verleiders.

Dagblad van het Noorden over Marcel Hensema: “Een bijzondere belevenis: Geen toneel, geen kleinkunst, ja, wat eigenlijk wel? Laten we het houden op het kleine, volkomen eigen universumpje van Marcel Hensema. Het is de wereld in het klein. Maar het is wel de wereld."

Carel Kraayenhof
Wie kent het beeld niet, de rollende traan van Máxima. Carel Kraayenhof is hét tangofenomeen van Nederland sinds zijn prachtige vertolking Adiós Nonino van Astor Piazzolla, dat hij speelde op de bruiloft van onze koning en koningin. In 2003 werd Carel Kraayenhof met de prestigieuze publieks-Edison onderscheiden. Het parlement van Argentinië reikte aan Carel de hoogste culturele onderscheiding uit en in 2012 werd Carel benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.


Credits
Regie: Ola Mafaalani
Spel: Marcel Hensema
Tekst: Rik van den Bos
Composities: Carel Kraayenhof
Techniek: Hendrik Walther

Supporter€16,00
Normaalprijs€18,00
Speeltijden & Tickets
vr 24 jan

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!