Te Gast: Harrie Keusters Theatertour - Bakken met data

  • Bakken met data
Een deskundige en vrolijke blik op de toekomst. Begrijpt Google jou beter dan je partner? Hebben zelfrijdende auto’s stoplichten nodig? En welke bedrijven worden warm van jouw slimme thermostaat? Een theatervoorstelling vol verhalen over een wereld die draait op data.
 
“Mijn vader was de eerste Big Data bakker van Nederland”, begint Harrie Keusters. “Zonder computer goochelde hij al met cijfers en formules om te voorspellen wat de klant ging kopen.” Tegenwoordig wordt íedere stap in ons leven geregistreerd en voorspellen big data algoritmes écht alles. Van het beroepsprofiel van je baby tot aan de waarschijnlijke oorzaak van je dood. Maar klopt dat allemaal? En willen we wel voorspelbaar zijn?
 
Harrie Keusters werkt als innovatiemanager bij een grote multinational, schrijft blogs en publiceerde vorig jaar het boek Nooduitgang. Daarnaast vertelt hij in het theater meeslepende toekomstverhalen, die zelfs drones weer met alle pootjes op de grond zetten. Zijn tweede programma Bakken met data is amusant en leerzaam voor iedereen, met persoonlijke herinneringen aan zijn jeugd in de bakkerij.
 
Voorkennis is niet vereist, een open blik wel. Dave Hanhart verzorgt de muziek.

Voor tickets druk je op de tijd, onder 'Speeltijden & Tickets'
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!