/ GROTE ZAAL

Kerstvoorstelling: D'irque en Fien - Carrousel des Moutons

  • Carrousel des Moutons

Vanwege de coronamaatregelen, kan de kerstvoorstelling dit jaar helaas niet door gaan. Kaartkopers ontvangen hierover zo snel mogelijk persoonlijk bericht. We zijn intussen bezig met het zoeken naar een alternatieve invulling.


Prijs €20 / Kind of Supporter €18

Let op: kaartjes reserveren voor deze voorstelling kan alleen telefonisch via 073 6 81 81 60 (maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.30 uur zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur)

Deze Kerstvakantie komen D’irque en Fien naar de Verkadefabriek, met hun uitdagende en verrassende voorstelling Carrousel des Moutons. Voor zwevende piano’s en een fijne circus vibe kom je naar de Verkadefabriek, om samen Kerst te vieren!

Een piano als acrobaat, ontelbare schapen die door je hoofd jongleren, een bezem als trapeze… je eigen lijf als tent en je gedachtewereld als piste. In Carrousel des Moutons zie je haarscherp met twee ogen dicht. Maar nachtzwart slapen is spannender dan wakker blijven en wat absoluut niet kan, Gebeurt hier tóch. Na het tot de nok toe uitverkochte Sol Bémol met Kerst twee jaar geleden, komen D’irque & Fien nu terug. Met opnieuw een prachtige voorstelling voor kinderen en andere volwassenen.

Carrousel des Moutons is circus van hier en nu: met de pure kracht van circus, maar ook teder en met souplesse. Direct als straattheater en intiem als een muziekdoosje. Een voorstelling zonder woorden, die je sprakeloos maakt.


Credits
Van en met: Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen
Composities: Alain Reubens
Techniek: Nicolas Charpin, Bram Waelkens
Illustraties: Jan Bosschaert
Kostuums: Monique Jacobs, Roos Pillards

met dank aan Leandre Ribera
 

Supporter€18,00
Normaalprijs€20,00
Speeltijden
za 26 dec
di 29 dec
wo 30 dec

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!