BOULEVARD: Julie Cafmeyer - Confessions of a White Girl

  • Confessions of a White Girl

Dit is een voorstelling van Theaterfestival Boulevard in de Verkadefabriek. Kaartjes bestel je hier.

Na haar slimme en vermakelijke bekentenisvoorstellingen De Therapie en Is this porn? No this is love werpt Julie Cafmeyer (1987) zich opnieuw in de ravijnige diepte van de liefde. Vol overgave: de Vlaamse theatermaker zou niet anders kunnen of willen. Voor haar openhartige theatersolo Confessions of a White Girl put ze uit recente amoureuze en seksuele ervaringen in onder meer Myanmar, Rwanda en Wit-Rusland.

Geen makkie, dat grenzeloos liefhebben: weliswaar is zij voor buitenlandse bedgenoten een begeerlijke vrouw, maar toch vooral een witte vrouw. Dat ontregelt het machtsspel, ontdekt Julie Cafmeyer. Plotseling is ze niet ondergeschikt aan de seksuele moraal van Europese mannen, maar levert haar westerse witheid verwarrende privileges op. Een feest of een bron van schaamte? Julies stijl laat zich omschrijven als atypische standup comedy, met een aangename zucht naar het onderzoeken van ongemakkelijke situaties. Wrang, rauw en poëtisch.


Supporters krijgen korting
Niet op álle Boulevardvoorstellingen, maar wél op degene die in de Verkadefabriek te zien zijn! Zowel online als aan de Boulevardkass's tijdens het festival krijg je 10% korting je ticket, op vertoon van je Supporterpas. Vergeet je pas dus ook niet mee te nemen wanneer je naar de voorstelling komt. Veel plezier! 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!