Te Gast: De Feeks - De Kersenbijter

  • De Kersenbijter

Na maanden van voorbereiding is het dan zover: de benefietvoorstelling 'Kinderen zonder Kanker' vindt plaats in buurtcentrum de Kersenbijter te Benedenknijpe. U ziet echter niet wat er op het podium gebeurt, maar wat erachter plaatsvindt.

Wat is er kort tevoren gebeurd tussen de ballonnenartiest Franckie Davidson en Agnetha Magnetha, het meisje van 3000 pond? Waarom wil organisator Herman dat zo graag weten en waarom heeft Franckie´s vrouw en assistente Lydia niets in de gaten? Heeft Agnetha´s zus Grada het juiste vermoeden? En wat wil de illusionist Royce van zijn beeldschone Mandy in dit gezelschap?

Theatergroep De Feeks is opgericht rond de Millennium Jaarwisseling. (Toen nog) aankomend regisseur Mirjam Eijsvogel kreeg de opdracht om voor de cursus Regie een scène uit de Getemde Feeks te regisseren. Ze besloot om zelf spelers bij elkaar te zoeken in haar kennissenkring en sloeg aan het werven! Tussen deze spelers klikte het zo goed, dat spontaan een nieuwe theatergroep ontstond! Er wordt elke woensdagavond gerepeteerd in 'De Twee Snoeken', aan de Postelstraat 49 te Den Bosch. Sinds de oprichting speelde de Feeks elk jaar één avondvullende productie.

Speeltijden