/ KLEINE ZAAL

Lucas De Man / Het Zuidelijk Toneel - De Man in Azië

  • De Man in Azië
  • De Man in Azië
  • De Man in Azië

De Man in Azië is terug! Na drie uitverkochte avonden vorig seizoen, is huismaker Lucas De Man opnieuw met zijn theatrale reisverslag te zien in de Verkadefabriek. Heb je het gemist? Dit is je kans om erbij te zijn!

Zeg nou eerlijk: wat weten we van Azië? Laat staan dat we er wat van begrijpen, van de Aziaten. Terwijl: de 21ste eeuw is van Azië, zowel economisch als cultureel, als we de deskundigen mogen geloven. Na het succesvolle De Man door Europa, neemt Lucas De Man je in deze voorstelling wederom mee op reis. “Wij willen onze vooroordelen over Azië laten varen en ook daar op zoek gaan naar onze generatie denkers en durvers.”

In deze roadtrip door Azië gaat Lucas De Man, samen met zijn reisgenote Hyunsin Kim, op zoek naar Aziatische changemakers. Op reis verzameld filmmateriaal, manga animaties en de meest onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten en professors vormen het materiaal voor een theatraal reisverslag.

Lucas De Man: “De problemen van deze wereld zijn complex en global. Willen we ze echt aan kunnen pakken, dan moeten we samenwerken buiten de kaders van disciplines of landsgrenzen. Wij willen met dit project onze vooroordelen over Azië laten varen en ook daar op zoek gaan naar onze generatie denkers en durvers. Wij creatieven moeten elkaar opzoeken om elkaar te inspireren en te motiveren om ondanks de angst toch te durven doen.”

 


Credits
Regie: Lucas De Man en Hyunsin Kim
Dramaturgie: Piet Menu
  

Supporter€16,00
Normaalprijs€18,00
Speeltijden & Tickets
wo 27 nov
do 28 nov
vr 29 nov

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!