Lucas De Man / Het Zuidelijk Toneel - De Man in Azië

  • De Man in Azië
  • De Man in Azië
  • De Man in Azië

De Man in Azië is terug! Na drie uitverkochte avonden vorig seizoen, is huismaker Lucas De Man opnieuw met zijn theatrale reisverslag te zien in de Verkadefabriek. Heb je het gemist? Dit is je kans om erbij te zijn!

Zeg nou eerlijk: wat weten we van Azië? Laat staan dat we er wat van begrijpen, van de Aziaten. Terwijl: de 21ste eeuw is van Azië, zowel economisch als cultureel, als we de deskundigen mogen geloven. Na het succesvolle De Man door Europa, neemt Lucas De Man je in deze voorstelling wederom mee op reis. “Wij willen onze vooroordelen over Azië laten varen en ook daar op zoek gaan naar onze generatie denkers en durvers.”

In deze roadtrip door Azië gaat Lucas De Man, samen met zijn reisgenote Hyunsin Kim, op zoek naar Aziatische changemakers. Op reis verzameld filmmateriaal, manga animaties en de meest onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten en professors vormen het materiaal voor een theatraal reisverslag.

Lucas De Man: “De problemen van deze wereld zijn complex en global. Willen we ze echt aan kunnen pakken, dan moeten we samenwerken buiten de kaders van disciplines of landsgrenzen. Wij willen met dit project onze vooroordelen over Azië laten varen en ook daar op zoek gaan naar onze generatie denkers en durvers. Wij creatieven moeten elkaar opzoeken om elkaar te inspireren en te motiveren om ondanks de angst toch te durven doen.”


SPECIAAL VOOR SUPPORTERS
In Aziatische sferen met Lucas De Man

(UITVERKOCHT)


Zaterdag 30 november organiseren we speciaal voor Supporters een avond met Lucas De Man. 

Deze avond is inclusief:
✓ Ontvangst in de Clubzaal met een welkomstdrankje 
(heb je zin in meer, dan kun je tegen betaling natuurlijk altijd wat te drinken bij halen)
✓ Een heerlijke Aziatische maaltijd 
✓ Lucas De Man vertelt over Azië. Hoe ontwikkelt het continent zich, wat weten we eigenlijk van Azië en de Aziaten? Lucas geeft je meer achtergrond bij zijn voorstelling De Man in Azië.
✓ De voorstelling De Man in Azië in de Kleine Zaal

Zorg dat je erbij bent, zaterdag 30 november!
Aanvang 18.30 uur | Clubzaal
Voorstelling 20.15 uur | Kleine Zaal

Supporter €35,- / Jaarkaart en Theaterpas €19,-
Meer informatie ontvang je na inschrijving, voorafgaand aan deze avond.

De kaarten voor deze Supporteractiviteit zijn uitverkocht. Natuurlijk kun je nog wel gewoon naar de voorstelling, op woensdag, donderdag of zaterdag. 


Credits
Regie: Lucas De Man en Hyunsin Kim
Dramaturgie: Piet Menu
  

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!