Alink&Plukaard - Happily Ever After

  • Happily Ever After
  • Happily Ever After
  • Happily Ever After
Over hoe doodeng liefhebben is. 

In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde. 
 
Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als je die gevonden hebt? Wat komt er na die verliefdheid? Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht. 
 
Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is. 
 
Alink&Plukaard laat zich inspireren door beroemde schrijvers, zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van onder anderen Tsjechov en Edward Albee. Daarnaast verschijnen ze los van elkaar op het toneel. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde o.a. in Donna Donna van Orkater en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina.

Recensies

Theaterkrant: ”…een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling”, “Snel, flitsend en fantasievol”, “In dit rollenspel vullen ze elkaar prachtig aan”

Noordhollands Dagblad: “Geestig en ontwapenend”, “Scènes waar Woody Allen nog wat van zou kunnen opsteken”Credits
Idee, tekst & spel: Yara Alink & Sander Plukaard
Regie: Lidwien Roothaan
Tekstbijdragen: Rob de Graaf
Speeltijden