BOULEVARD: HNT Jong/ Eva Line de Boer - Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie 10+

  • Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie 10+

Dit is een voorstelling van Theaterfestival Boulevard in de Verkadefabriek. Kaartjes bestel je hier.

‘Sharing is caring!’ is de tegelwijsheid van Google, YouTube en Facebook. Maar wat is de invloed van social media en influencers op jeugd? Theatermaker Eva Line de Boer (1988) interviewde basisschoolkinderen over hun helden. Inspiratie vond ze ook in de terabytes aan zijn-en-schijn op internet. Dat levert de theatervoorstelling Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie op, een zoektocht naar rolmodellen. 

Zowel oude als nieuwe helden duiken op. Tegenover LiL’ Kleine, Famke Louise en Ronnie Flex staat Heidi, het Zwitserse weeskind dat het eerlijke leven belichaamt. Welke momenten zou Heidi vastleggen en gefilterd het World Wide Web opsturen? En wat als ze zich verveelt? Hoe overleeft ze überhaupt op die berg, zonder wifi?

Op zaterdag 3 augustus is er een gebarentolk bij de voorstelling aanwezig. 


Supporters krijgen korting
Niet op álle Boulevardvoorstellingen, maar wél op degene die in de Verkadefabriek te zien zijn! Zowel online als aan de Boulevardkassa's tijdens het festival krijg je 10% korting je ticket, op vertoon van je Supporterpas. Vergeet je pas dus ook niet mee te nemen wanneer je naar de voorstelling komt. Veel plezier! 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!