AFGELAST - CEMENT: Judith Clijsters vs. Patrick Housen - I STILL REMAIN X (afgelast)

  • I STILL REMAIN X

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Met een knipoog naar de wereld van games, gaan componist/muzikant Patrick Housen en danseres/choreograaf Judith Clijsters de strijd aan met hun demonen. Verwikkeld in hun eigen discipline, universum en patronen, is het de uitdaging elkaar te vinden. Te midden van een wereld waar tegenstellingen steeds groter worden, zoekt I STILL REMAIN X naar tolerantie en verbinding.

Deze voorstelling is een onderdompelende trip in de kracht van het samenzijn. Een ode aan de verbondenheid die door de dans en muziek rechtstreeks het hart aanspreekt. Judith Clijsters creëert intense dansvoorstellingen met humor aan de basis. Ze observeert hoe wij als maatschappij met ons lichaam omgaan en spiegelt dit op een luchtige en speelse manier terug aan haar publiek. Ze stond eerder op Festival Cement met Same Self Defined en Bored to Death

Patrick Housen heeft zijn wortels in de hedendaagse muziek en progressieve rock en metal, maar kleurt graag buiten de lijntjes van genres. Hij is continu op zoek naar manieren om zijn artistieke canvas, gebaseerd op het auditieve, verder in te kleuren en uit te breiden. Daarmee creëert hij (muzikale) werelden waarin je als luisteraar wordt ondergedompeld.

Kaarten voor deze voorstelling koop je op de website van Festival Cement

Als Supporter krijg je korting
Heel fijn! Speciaal voor jou hebben we een korting voor je afgesproken van €2. De korting is geldig op alle voorstellingen van Festival Cement die in de Verkadefabriek te zien zijn. Heb je een Theaterpas of Jaarkaart? Dan hebben we ook goed nieuws voor je: je kunt de voorstellingen van Festival Cement (alleen die in de Verkadefabriek te zien zijn) voor niets bezoeken. In de Supportermail van 15 februari heb je de kortingscode ontvangen waarmee je kaarten kunt bestellen. Credits
Concept & choreografie: Judith Clijsters
Concept & muziek: Patrick Housen
Performers: Judith Clijsters & Patrick Housen
Licht & techniek: Raf Wouters
Decor & kostuumontwerp: Eline Van Herreweghen
Dramaturgie: Anne-Marije van den Bersselaar
Coaching: Merlijn Huntjens
Productie: Makershuis Tilburg
Grafische vormgeving : Goele Martens
Partners: C-TAKT, Makershuis Tilburg, Via Zuid, Intro in Situ, wpZimmer
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!