/ GROTE ZAAL

Via Berlin/ Cello8tet - Instant love

  • Instant love
  • Instant love
  • Instant love
Een gloednieuwe en actuele tekst van Ko van den Bosch over Grace, een meisje, dat door een charmante pooier in de wereld van de prostitutie wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor en zij loopt in zijn val. Zonder paspoort of papieren, is ze rechteloos en onbeschermd en rest haar enkel nog de wraak. De lyrische melodieën van het Cello Octet zullen kapseizen en overspoeld worden door dissonanten.

Instant Love laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Zo verandert wat het mooiste tussen twee mensen zou moeten zijn, in het meest afschuwelijke.

Cello Octet
Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe composities voor het octet; Lyrische melodieën die kapseizen en overspoeld worden door dissonanten, aanstekelijke schlagers die schurend traag ondermijnd worden. Hemelse muziek met vette rafelranden. Instant Love – een gloednieuwe en actuele tekst van Ko van de Bosch in regie van Ria Marks.
 
Instant Love is het tweede deel van een maatschappelijk (theatraal muzikaal) drieluik, gemaakt door Muziektheatergezelschap Via Berlin en Cello Octet Amsterdam.


Credits
Tekst: Ko van den Bosch
Regie: Ria Marks
Muziek: Harald Austbø
Spel en muziek: Dagmar Slagmolen, Harald Austbø, Cello Octet Amsterdam
Decor & kostuums: Miek Uittenhout
Lichtontwerp: Stefan Dijkman
Geluidsontwerp: Robert van Delft

Foto: Moon Saris tijdens Oerol Festival
Supporter€18,00
Normaalprijs€20,00
Kindprijs€10,00
Speeltijden & Tickets
vr 1 feb