/ KLEINE ZAAL

Club Gewalt - Life, oh life

  • Life, oh life

Des’ree zong het al: “Life, oh life, oh life, oh life, doo, doot doot doo.” De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Het leven, wat moet je ermee? Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een clusterfuck van idealen, mindful zijn, mindfulness consumeren via een app op je telefoon en dit etaleren op Instagram?

Club Gewalt is gekaapt door de consumptiemaatschappij en there is no fucking way out. Dus gaat Club Gewalt erin. In een lifestyle opera proberen ze het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen. Club Gewalt wordt één met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak. In een wellnesscenter bezingt Club Gewalt zijn eigendommen tot mantra’s, om de hiërarchie tussen zichzelf en de dingen op te heffen. Want Life, oh life.

Club Gewalt
Club Gewalt is een muziektheatercollectief uit Rotterdam van 7 performers. Ze creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen. De muziek is altijd het uitgangspunt. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s.

Studenten krijgen korting in de Verkadefabriek
Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Op vertoon van je collegekaart of CJP betaal je op de dag zelf aan de kassa maar €10. Kijk voor meer informatie op verkadefabriek.nl/student.


Credits
Concept, muziek en performance: Annelinde Bruijs, Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Sanna Elon Vrij en Amir Vahidi
Eindregie: Mara van Vlijmen
Dramaturgie: Anne van de Wetering
Zakelijk leiding: Rick Mouwen
 

Supporter€14,00
Normaalprijs€16,00
Speeltijden & Tickets
vr 24 jan
za 25 jan

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!