Mugmetdegoudentand - Muggerwareparty

  • Muggerwareparty

Mugmetdegoudentand toert in het voorjaar van 2017 met een live-trailer langs een aantal inspirerende theaters in Nederland. Het artistieke team, bestaande uit Lineke Rijxman, Christiaan Klasema en Joan Nederlof, wil zo haar plannen voor de komende jaren alvast aan een select publiek presenteren.

De Muggerwareparty is geen reguliere toneelavond, maar een minifestival, kijkje achter de schermen en bonte avond in één. Het artistieke team presenteert previews van toekomstige voorstellingen die nog in première moeten gaan. Een zeer afwisselende avond over actuele en universele onderwerpen als internetterreur, Europa, familierelaties, gamechangers en factfree journalistiek. En af en toe zijn er een paar spannende gasten bij!

Iedere avond bestaat uit vier vaste previews. Joan Nederlof speelt een stukje uit haar solo De Eurocommissaris, Lineke Rijxman toont een deel uit The Gentle Woman en Christiaan Klasema en Lineke Rijxman voeren in Huidhonger een theatraal gesprek over de tijd dat Christiaan in het klooster woonde. Tussendoor zorgt Baby Dee voor muziek uit hun voorstelling Sombersongs.

 
Extra programma onderdelen
Per stad wordt dit programma aangevuld met korte presentaties van de voorstellingen Buik, Gidsland en andere toekomstige projecten. Na afloop gaat de Mug graag, op informele wijze, met het publiek in gesprek.
 
100ste productie
Een duik in het archief wees uit dat Mugmetdegoudentand tijdens haar 32-jarige bestaan ongeveer honderd producties heeft gemaakt: televisieseries, televisieregistraties, tentoonstellingen, festivals en natuurlijk vooral heel veel theatervoorstellingen. De Muggerwareparty is geen jublieumfeest of reunie, maar een feestelijke presentatie van toekomstplannen. 

Gasten
Het Mug-team komt niet alleen, maar neemt een paar aansprekende gasten mee! Wie van het team en welke gasten u precies gaat zien verschilt per avond en dat houden we nog even geheim.

Credits

Door Joan Nederlof, Sieger Sloot, Lineke Rijxman, Baby Dee en Christiaan Klasema.
Met verschillende gasten onder wie Meral Polat.
Affichebeeld door Inez&Vinoodh/X+L

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!