Het Zuidelijk Toneel en Orde van de Dag - Ouds & Nieuws Show 2017

  • Ouds & Nieuws Show 2017

Er is te veel nieuws. Het ene moment pronkt het bovenaan je tijdlijn, het volgende moment wordt er vis in verpakt, en weer het volgende moment blijkt die vis een plantaardig product van de Vegetarische Slager. Up to date blijven is een voltijdbaan. De Orde van de Dag voelt met je mee en bouwt een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de Ouds & Nieuws Show!

De leden van theatercomplot de Orde van de Dag, zetten de tijd stil en werpen een blik terug op een krankzinnig jaar. Met een waanzinnige nieuwsreconstructie, tot de nok gevuld met scènes, powerpointpresentaties, gedichten, gedachten en liedjes. Ze vertellen je hoe alles in elkaar haakt, van Rutte 3 tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot pandaberen.Zo zetten ze alles wat in 2017 gebeurde voor je op een rijtje. Zodat jij met een opgeruimd hoofd 2018 in kan. En die hele nachtmerrie weer opnieuw kan beginnen!

Gegarandeerd Fipronil-vrij!

Credits
Door en met: Daan Windhorst, Dorien van Gent, Frank van Kasteren, Greg Nottrot, Jibbe Willems, Lisa Lucaszczyk, Lucas de Waard, Marcel Osterop, Mark Kraan, Michiel Lieuwma
Scenografie: Sofie Doeland
Lichtontwerp: Thierry Wilders
Artistiek advies: Piet Menu
Regieassistent: Mariëlla van Apeldoorn

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!