/ GROTE ZAAL

Lucas de Man - Over de toekomst van werk

  • Over de toekomst van werk

Na de live onderzoeksperformance van Lucas De Man naar de toekomst van democratie, duikt hij voor zijn nieuwste project met een team van Nieuwe Helden in de wereld van werk. And we’re talking serious business. Werkstress is arbeidsrisico nummer 1. We vallen massaal om en uit. Een talkshow en live onderzoek over de toekomst van werk, waarvoor onze huismaker ook nog eens een diversiteit aan gasten uitnodigt. 

Terwijl HR-managers alles uit de kast trekken om hun werknemers gelukkig te maken doen we zelf ook ons uiterste best: om efficiënt te werken, onze tijd en aandacht goed te verdelen tussen werk en privé, om te presteren, om echt iets bij te dragen. Waarom werkt werk nu vaak niet? En hoe creëren we zinvol werk voor iedereen?

Vanavond neemt Lucas je mee in zijn onderzoek en zet dit onderzoek live op het podium voort. Hij gaat in gesprek met verschillende gasten en specialisten over hoe onze visie op werk verandert, over hoe we slim gebruik kunnen maken van technologie op de werkvloer en de dilemma’s die daarbij komen kijken.

Het belooft een wervelende avond te worden met interessante gasten die je meenemen in hun ideeën over de toekomst van werk, een toekomst die gericht is op people first.


Credits
Concept en host: Lucas De Man
 

Supporter€16,00
Normaalprijs€18,00
Speeltijden & Tickets
do 27 mei

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!