Te Gast: Watch OUt theaTER - Succes (afgelast)

Deze voorstelling is komen te vervallen. 

Vorig jaar was Watch OUt theaTER voor het eerst te gast in de Verkadefabriek. Nu zijn ze terug. In een nieuwe samenstelling en met een nieuwe voorstelling. Wouter Struik en Kim Ketelaars spelen Succes. Regie is in handen van Hannie van Spijk.

Succes, een toneelstuk in het genre van een tragikomedie. In dit stuk draait het om integriteit en hoever ga je daar in mee om je doel te bereiken. Voor de één is dat ‘mijn lichaam is een instrument en instrumenten moet je gebruiken’. Voor een ander is dat duidelijk een stap te ver.

In Succes zie je het succesvolle Nederlands acteursechtpaar Bart Nandringa en Tessa Ithart dat voor hun acteerprestaties in Nederland is beloond met een Gouden Kalf. Vol ambities zijn ze naar Amerika, Los Angeles verhuisd om hun vleugels daar verder uit te slaan. De één wil daar alles voor uit de kast halen; het inzetten van je lichaam is dan puur zakelijk, daar moet je hard in zijn, de ander wil dat dus eigenlijk niet. De vraag is hierbij, loont het om je integriteit op te geven voor wat je wilt bereiken?

Recensies

''Ook de invloed van Hannie van Spijk was duidelijk zichtbaar. Terecht deelde zij na afloop in het applaus van het enthousiaste publiek” - Brabants Dagblad

“Wouter Struik en Kim Ketelaars speelden op 17 en 18 maart in de theaterzaal van De Voorste Venne in Drunen de sterren van de toneelhemel met het stuk Succes”

“Wat kunnen mensen elkaar aandoen op de levensweg naar (ogenschijnlijk) succes? Wouter en Kim lieten het publiek zien en horen waartoe het kan leiden” – Weekblad Drunen

Watch OUt theaTER is een amateur tweemansformatie van speler Wouter Struik en regisseur Hannie van Spijk. Elk jaar zoeken zij (een) gastspeler(s). Daar wordt een toneelstuk bij gezocht dat voldoende inhoud moet hebben, dat past bij zowel de spelers als de regisseur en waarvan ze denken dat het bij het publiek zal aanslaan.

Meer informatie over Watch OUt theaTER vind je op www.watchouttheater.nl

Deze voorstelling valt niet onder de reguliere programmering van de Verkadefabriek.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!