/ KLEINE ZAAL

Theater na de dam / Lot van Lunteren - Terug weg

  • Terug weg

Deze voorstelling stond gepland voor het voorjaar van 2020, maar is vanwege het Coronavirus verplaatst. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen.


Stel, je wilt het verhaal vertellen van twee mensen die terugkeerden uit de oorlog. Waar moet je dan beginnen? Bij die oorlog? Bij de terugkeer? En hoe eindig je zo’n verhaal?

Kun je überhaupt een verhaal tot een einde brengen als dat verhaal nog steeds bezig is, maar dan met andere hoofdrolspelers, en zich in onze ooghoeken, langs de randen van ons blikveld, in talloze onzichtbare en onderhuidse vertakkingen afspeelt? Een voorstelling van en met Lot van Lunteren.

Theater Na de Dam
Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens de elfde editie van Theater Na de Dam spelen gelijktijdig meer dan 100 voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Terug weg is zowel dinsdag 4 als woensdag 5 mei 2021 te zien. Let op: dinsdag 4 mei begint de voorstelling om 21.00 uur, na de herdenking op de Dam.  

Supporter€14,00
Normaalprijs€16,00
Speeltijden & Tickets
di 4 mei
wo 5 mei

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!