Te Gast: Panta Rhei - TUINVOLK

  • TUINVOLK

Is tuinieren goed voor lichaam en geest? Dianne denkt van wel en daar wil Ingrid, haar beste vriendin, ook van overtuigen. Ingrid heeft last van een burn-out, depressie en stemmingswisselingen waarvoor ze onder behandeling is bij een psycholoog. Om Ingrid te helpen heeft Dianne een volkstuintje gehuurd.

Beiden zijn niet bekend met tuinieren, maar gelukkig krijgen ze advies van hun tuinburen: Walter, Lieke en buurman. Lieke en Walter zijn enthousiaste biologische tuiniers en buurman teelt zijn groenten op een conventionele manier, met bestrijdingsmiddelen. Ingrid en Dianne krijgen niet alleen tips over tuinieren, Lieke schijnt ook precies te weten hoe ze Ingrid kan genezen(met de heilzame werking van Aardkracht). 

Dianne neemt graag alle adviezen van haar aan en vindt dat Ingrid ook moet doen, maar die is niet zo enthousiast over de methodes van Lieke. Na een moeilijke start gaat Ingrid zich toch beter voelen en krijgt ze meer plezier in het tuinieren. Ze geniet van haar eigen geteelde groenten en is het onkruid de baas. Nu moet ze alleen nog het hoofd bieden aan de Aardkracht-therapie van Lieke.

Het enige wat Walter en Buurman willen is rustig in hun tuintje werken, maar komen daar, door hun veeleisende echtgenotes, vaak niet aan toe.Tussen het zaaien en de oogst door verzinnen Walter en buurman sinistere plannen om van hun echtgenotes af te komen. Wordt het een bloedig eind of komt iedereen op zijn natuurlijke plaatsje terecht?Deze voorstelling maakt geen deel uit van onze reguliere programmering.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!