/ KLEINE ZAAL

Simon Heijmans - Voor altijd duurt een jaar

  • Voor altijd duurt een jaar

Afgelopen seizoen speelde Simon Heijmans deze succesvoorstelling al en daarom nog een keer. Hij vertelt het verhaal over Eric en het meisje Pim. Ze spreken af een vol jaar bij elkaar te blijven. Niet korter, want je moet de liefde een kans geven, maar ook niet langer, dan wordt liefde werken.

Als Eric net bedrogen is door zijn ex-vriendin, ontmoet hij op een nacht het meisje Pim. Zij doet hem een voorstel: vanaf dit moment blijven ze een jaar bij elkaar. Misschien wordt het verschrikkelijk, maar dan moeten ze het een jaar proberen omdat de liefde alle kans verdient. Misschien wordt het fantastisch, maar ook dan gaan ze na een jaar weer uit elkaar. Want daarna wordt de liefde werken, moeite doen.

Voor altijd duurt een jaar is een solovoorstelling van Simon Heijmans. Aan de hand van het verhaal gaat hij in gesprek met zijn publiek over de liefde. Is duurzame liefde nog een houdbaar ideaal? Wordt vreemdgaan steeds normaler? En: blijven Pim en Eric bij elkaar?

De voorstelling houdt het midden tussen een monoloog en een goed gesprek. Dus verbeter, verander en voeg toe, als u dat wilt.
 Credits
Tekst, concept, spel: Simon Heijmans
Coaching: Marc-Marie Huijbrechts
Eindregie: Mark Rietman
Vormgeving: Nicky Nina de Jong
Lichtontwerp: Paul Romkes
Productie: Laura Savelkoul
Techniek: Bea Verbeek
 
Met dank aan: Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, Lira Fonds, Stichting Melanie en De Olland Buisman Stichting

Foto: Bart Grietens
Supporter€15,50
Normaalprijs€17,50
Speeltijden & Tickets
do 16 mei