Ro Theater - Walden

Wegens succes (uitverkochte zaal in oktober 2016) nog twee keer bijgeboekt!

Tuinkabouters en broers Arjan Ederveen en Jack Wouterse schoffelen in de tuin de zinloosheid van het leven weg. Ze wachten op het grotere, het allesomvattende, het menselijke.
 
Ze hebben zich teruggetrokken in deze utopie waar ze wachten op het grotere, het allesomvattende, het menselijke… Ze zaaien horloges om de tijd te winnen. Ze zaaien depressiviaatjes. Ze zijn bang voor de dood en ze willen niet oud worden. Ze spelen typetjes, ze spelen tv programma’s na om maar niet toe te komen aan wat verzwegen wordt.
 
Twee kabouters gevangen in de alledaagsheid van het leven. In een ontroerende en grappige voorstelling over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt.

Recensies
 
"De hit van Oerol is Walden van het Ro Theater. Arjan Ederveen en Jack Wouterse zijn knap op dreef [...] Hun weerbarstige dansje als Moeder Natuur en Vadertje Tijd is weergaloos. 'Je moet tijd zaaien om hoop te oogsten', is een van de onliners die echoot in deze broeierige moestuin vol dampende pootaarde en feestende reuzenkabouters" de Volkskrant | Annette Embrechts * * * * *
 
De pogingen van de een om de ander bij hem te houden, scheppen, zoals dat gaat, alleen maar meer afstand. Die tragiek is pijnlijk, herkenbaar en universeel." Theaterkrant.nl | Sander Janssens * * * *

Youp van 't Hek over Walden in de VARAgids
In de wekelijkes rubriek Bob&Youp in de VARA gids schreef Youp van 't Hek het volgende over Walden:


 

Regie: Alize Zandwijk
Speeltijden