Thijs Borsten daagt uit! - Mathilde Santing & Neco Novellas

  • Mathilde Santing & Neco Novellas
  • Mathilde Santing & Neco Novellas

Pianist/componist Thijs Borsten daagt opnieuw drie keer gelauwerde artiesten uit de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf. Buiten hun comfort zones. Drie avonden grandioze muzikale ontdekkingstochten. Die telkens weer tot verrassende en sfeervolle verbintenissen leiden. Vanavond: Mathilde Santing & Neco Novellas

Mathilde Santing is volgens Thijs Borsten de beste Nederlandstalige zangeres die dit land rijk is. Neco specialiseerde zich in het zingen en spelen van Afrikaanse muziek met een Braziliaanse twist. Hij is een ware stemkunstenaar en staat in binnen- en buitenland bekend als de Bobby Mcferrin van Afrika. Vanavond een unieke ontmoeting van twee uitzonderlijke stemmen.

Mathilde en Neco leren elkaar kennen tijdens een speciale Uitdaging in De Kleine komedie in 2015. Neco werd uitgedaagd door Giovanca maar Mathilde kwam na de voorstelling naar Thijs toe en zei 'die geweldige stemkunstenaar, die wil ik uitdagen!'. En zo zal Mathilde Santing in januari 2017 proberen Afrikaanse klanken te zingen. En hoe vergaat het Neco met de klassiekers van Mathilde, blijft hij in de Hollandse strakke maat of lonkt het Afrikaanse ritme?

Speeltijden