Verkadefabriek / de Theatertroep - De laatste zomeravond

Verkadefabriek & De Theatertroep presenteren in samenwerking met Harmonie Oude Post:

DE LAATSTE ZOMERAVOND
Theater • Muziek • Eten • Drinken

  Een festivalavond, theatervoorstelling en diner in één

We zijn begonnen! Dinsdag trapten we tijdens een uitverkochte première het seizoen af met De laatste zomeravond. In deze splinternieuwe editie nemen de uitbundige theatermakers van De Theatertroep je mee in een bonte en muzikale parade van sketches en scènes. Scroll door voor de eerste reacties en foto's.

DE EERSTE REACTIES: wat zeggen de bezoekers?

Marjo schreef: 
"Mooie ambiance, heerlijk eten. En dan het theater: de buitendecors, de spelers, hun inzet en hun sketches. Hulde! Het was een geweldige avond."

En Ineke, die zei: "Hopelijk is de zomer van 2018 snel voorbij, dan zijn wij weer present."

"Het was top! Een heel geslaagde avond. Humoristisch, verfrissend en energiek theater. Smaakvol eten."

"Ik vond de avond bijzonder goed geslaagd, leuk gezelschap, fantastisch eten en geweldig theater, kan niet beter!"

"Heerlijk absurdistisch"

"Het was geweldig! We hebben genoten van het eten en de acteurs en muzikanten. Tranen met tuiten van het lachen. Gaat dat zien!"

"We hebben een geweldige avond gehad. Wat zijn ze goed die vrouwen en mannen van de Theatertroep! Het was alweer een tijdje geleden dat we een avond zo gelachen hebben. Verder was de combinatie met de harmonie heel leuk. Het eten was prima verzorgd. Heerlijk. Een avond om met veel plezier op terug te kijken."

MIS HET NIET, DE LAATSTE ZOMERAVOND IS NOG TE BELEVEN T/M ZONDAG

Kom proeven van het goede leven

Terwijl de lage avondzon schijnt, eten we buiten aan lange tafels. De koks bereiden je maaltijd vers op de grill. Daarna vervolgen we onze reis langs verschillende onverwachte plekken in en rond de Verkadefabriek.

Afgelopen seizoen vierden we de laatste dagen van de zomer met ons huisgezelschap Panama Pictures. Het voelde goed. Zo goed dat we het aankomende seizoen wederom aftrappen met een splinternieuwe voorstelling. Dit keer treffen de jonge theatermakers van De Theatertroep de muzikanten van Harmonie Oude Post elkaar.

De Theatertroep Van Shakespeare tot Koot en Bie, van Judith Herzberg tot Monty Python
De Theatertroep frist bestaand werk op en zet het naar hun eigen hand. Ze pakken iedereen in met hun charmante, ondeugende spel. Met z’n tienen zorgden ze deze zomer voor volle tentjes tijdens het reizende zomerfestival de Parade en nu neemt De Theatertroep hun aanstekelijke festivalgevoel mee naar Den Bosch.


 
De Theatertroep won De Mus voor beste Paradevoorstelling

Gelaagd, toegankelijk, intelligent, scherp, poëtisch, onvoorspelbaar, aantrekkelijk en onweerstaanbaar onderhoudend.” Uit het juryrapport de Mus 2015

Aanstekelijk boulevardtoneel met hilarische dialogen en dito spel.” Loek Zonneveld in de Groene Amsterdammer

De teksten zijn goed gekozen, goed gemonteerd en gespeeld, en verfrissend gebracht. Met Vaudeville was De Theatertroep een van de smaakmakers van de eerste Paradeweek.” Dick van Teylingen in de Theaterkrant

Omdat de spelers zo getalenteerd zijn, werkt het. Je wilt nooit meer weg.” Vincent Kouters in de Volkskrant

Smakelijk voer voor de fantasie” Herien Wensink in NRC Handelsblad
 
Harmonie Oude Post

Natuurlijk is er ook muziek. Dit jaar hebben we gekozen voor het Bossche harmonie orkest van Harmonie Oude Post. Met een repertoire dat reikt van licht klassiek tot populair werk, gaat dit ensemble de gemoedelijke sfeer van vanavond verder versterken.

We vieren het einde van de zomer en verlengen nog even het vrije gevoel
Het is de start van een nieuw seizoen. Neem je lievelingsmensen mee en geniet. Beleef samen deze bijzondere avond die net als een warme zomerse dag nog lang zal na tintelen.

Premièreavond op dinsdag 12 september is exclusief voor Supporters
Voor onze Supporters doen we graag wat extra. Daarom openen we het Verkadefabriekseizoen met een première, uiteraard inclusief een lekker glas bubbels, exclusief voor Supporters. We heffen graag met jullie het glas op een nieuw theaterseizoen. De korting voor Supporters geldt op alle dagen, de bubbels alleen op de premièreavond.

Nog geen Supporter? Niet getreurd, kom erbij! 


Credits
Spel: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser, Jasmijn Vriethoff

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!