Verkadefabriek - Oud & Nieuwfeest

  • Oud & Nieuwfeest
  • Oud & Nieuwfeest
  • Oud & Nieuwfeest

Kom voor een fantastisch Oud en Nieuwfeest naar de Verkadefabriek. Met vanaf 22.00 uur de funky rock-n-roll band Sonny Ragg in het café en daarna bubbels, bollen, Silent Disco, DJ Kuif en The Big Heroes of the Zeroes. Een groots feest in de allerbeste setting van Den Bosch. Kleurrijk, sfeervol, feestelijk.

Dansend het nieuwe jaar in, het wordt geweldig
Oud en Nieuw vier je het best in de Verkadefabriek. Een lekkere flow, fijne muziek en in elke zaal hangt een net iets andere muzikale vibe. En natuurlijk staat de Verkadefabriek de hele nacht vol met enthousiaste mensen. Kom ook dit jaar en maak er samen met ons een onvergetelijke Oud en Nieuw van.

Koop op tijd je kaartjes..
Het zou zonde zijn als je achter het net vist. Het Oud en Nieuwfeest is altijd snel uitverkocht, dus wacht niet te lang. Je kunt vanaf nu je kaarten online kopen, hier. Ook aan onze kassa kun je terecht voor kaarten. Maximaal 6 kaarten per persoon.

.. en neem ze geprint mee!
Alleen afgedrukte tickets kunnen aan de deur worden gescand. Zorg dus dat je een printje meeneemt.

Kaartjes (€21 / Supporter €19) voor het Oud & Nieuwfeest op 31 december zijn te koop online en aan de kassa van de Verkadefabriek. Maximaal 6 kaarten per persoon.


PROGRAMMA
Feest van 22.00 tot 05.00 uur


LIVE OPENINGSACT: SONNY RAGG
We beginnen de avond om 22.00 uur in het café, met de funky rock-'n-roll band Sonny Ragg. Heerlijke funk, soul, pop en rock-'n-roll van deze band met Bossche roots. Perfect om met je vrienden af te spreken en helemaal in de stemming te komen. Samen tellen we af naar het nieuwe jaar. 


THE BIG HEROES OF THE ZEROES
Feest! 2020 is begonnen. Dat vier je in de Clubzaal met The Big Heroes of the Zeroes oftewel de founding fathers van de elektronische dansmuziek. Helden zoals Fatboy Slim, Faithless, the Chemical Brothers, the Prodigy, Justice, Moby, Daft Punk, the Gorillaz zorgden voor nieuwe stromingen in de elektronische pop muziek. DJ’s Renegade Masters zorgen samen met de VJ 's van A Visual Conspiracy dat deze helden nooit vergeten worden. Stil staan is geen optie, dansend het nieuwe jaar in!

DJ KUIF: DANSEN, DANSEN, DANSEN!
Ga los op het dansbare repertoire van DJ Kuif. Het café-restaurant is deze nacht zijn area. Hier geen monotone klanken, maar lekker swingende ritmes. Hij mixt Salsa, Latin, African Funk, Balkan Beats en Nuevo Flamenco tot een verrassende, eclectische mix. Met de grote variëteit aan muziekstijlen kom je sowieso aan je trekken.

SILENT DISCO: KIES JE EIGEN KANAAL
De Kleine Zaal wordt met Oud en Nieuw een Silent Disco. In stilte bouwen we niet één maar drie keer feest, jij mag kiezen welk kanaal: rood, groen of blauw. Dans je het liefst op ons jaren 60 &70 kanaal, of loop je meer warm voor 80’s & 90’s muziek? In samenwerking met Silent Disco Circus mag je zelf kiezen! Frank Capone draait de fijnsten 80’s & 90’s muziek, DJ Nikki Nordman selecteert de gouden platen uit de 60’s & 70’s en het derde kanaal houden we nog éven geheim! 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!