Verkadefabriek - Oud & Nieuwfeest

  • Oud & Nieuwfeest

Beleef een fantastisch Oud & Nieuwfeest in de Verkadefabriek. We beginnen al om 22.00 uur met lekkere live muziek in het het café. Zo ben je om 00.00 uur met z'n allen bij elkaar en heb je het gevoel helemaal te pakken. Maak je op voor een groots feest in de beste setting. Geen massale, donkere zalen, maar intiem, kleurrijk, sfeervol en feestelijk!

Lieve mensen. We gaan dansen en genieten en 2019 verwelkomen. Het wordt geweldig.


Beste Oud & Nieuwfeest van Den Bosch
Het Verkadefabriek Oud & Nieuwfeest is ieder jaar weer een flink succes. De goede flow, fijne muziek en natuurlijk de enthousiaste mensen maken het feestje onvergetelijk. Kom ook dit jaar en vier Oud & Nieuw op je best.

Haal op tijd je kaartjes
Het feest is altijd snel uitverkocht dus haal vanaf donderdag 22 november 11.00 uur tickets (max 6 p.p.) aan onze kassa. Als Supporter heb je voorrang, je kunt dan al vanaf donderdag 15 november 11.00 uur kaartjes scoren.

Kaartjes (à €20 / Supporter €18) voor het Oud & Nieuwfeest op 31 december zijn alleen te koop aan de kassa van de Verkadefabriek. Maximaal 6 kaarten per persoon. Er is geen online verkoop.PROGRAMMA: GROOT FEEST VAN 22.00 - 5.00 UUR
Dit zijn de highlights...

LIVE OPENINGSACT: FAITH! A GEORGE MICHAEL TRIBUTE
22.00 uur - Café
Spreek 's avonds al af in de Verkadefabriek waar de 12-koppige George Michael Tribute Band: FAITH! je vanaf 22.00 uur opzweept met live muziek in het grote café. Dan is het bijna twaalf uur en gaan we aftellen!


THE BIG HEROES OF THE ZEROES
Clubzaal
Feest! 2019 is begonnen. Dat vier je met The Big Heroes of the Zeroes oftewel de founding fathers van de elektronische dansmuziek. Helden zoals Fatboy Slim, Faithless, the Chemical Brothers, the Prodigy, Justice, Moby, Daft Punk, the Gorillaz zorgden voor nieuwe stromingen in de elektronische pop muziek. Tijdens het Oud & Nieuwsfeest geven DJ’s Spektral, Petterson & Sugarbelly van Spatial Collective in de Clubzaal een ode aan deze grootheden. Dansend het nieuwe jaar in!DJ KUIF: DANSEN, DANSEN, DANSEN!
Café
Ga los op het dansbare repertoire van DJ Kuif. Het café-restaurant is deze nacht zijn area. Hier geen monotone klanken, maar lekker swingende ritmes. Hij mixt Salsa, Latin, African Funk, Balkan Beats en Nuevo Flamenco tot een verrassende, eclectische mix. Met de grote variëteit aan muziekstijlen kom je sowieso aan je trekken.

DJ FRANK CAPONE: VINYL JUWEELTJES
Kleine zaal
Heerlijke funky house, disco en soul van DJ Frank Capone. Alles op vinyl! Ja, we gaan voor kwaliteit vanavond. Heerlijk nachtelijk dansen. Met de artistieke aankleding van Radio Barkas die zelf de meest prominente festivals afreizen met hun vintage muziek collectie.

Speeltijden