Vincent Bijlo - Doe normaal of ga weg

  • Doe normaal of ga weg

Als er één jaar is dat schreeuwt om Bijlo’s eindejaarsshow is het wel 2017. Want is het normaal dat een premier iedereen oproept om normaal te doen? Wat is normaal? En wie bepaalt dat? Oké, Bijlo dan maar. Conferences van hem, muziek en zang van zijn vrienden: The Rosetti’s en Mariska Reijmerink. 

Sabbatical
Na 28 jaar ononderbroken op het toneel te hebben gestaan, dacht Vincent Bijlo dat het wel eens een keer kon, een sabbatical year. Hij zou, nam hij zich voor, niets anders doen dan ademen en luisteren naar de wind en de zee, gezeten op de veranda van zijn tweede huis op de Gallemiezen. Hij probeerde het echt, maar na vijftig dagen sabbatical had hij het alweer gezien. Het wereldnieuws bleek een veel sterkere magneet te zijn dan hij altijd gedacht had.

Toen hij premier Rutte hoorde zeggen: “Doe normaal of ga weg”, verliet hij, samen met zijn vrouw, de Gallemiezen en kwam terug. Eenmaal thuis in Bunnik riepen ze hun muzikanten bij elkaar en begonnen de toon van 2017 te treffen. De conferences zullen er niet om liegen. Want als er één jaar is dat schreeuwt om een oudejaarsshow dan is het wel 2017. Want is het normaal dat een premier iedereen oproept tot normaal doen? En dan, wat is normaal, wie bepaalt dat?

Een avondvullende eindejaarsshow die 2017 ná Christus de plaats geeft die het in de jaartelling verdient. Met conferences van Bijlo, muziek van de vrienden en zang van Mariska Reijmerink. Echt heel normaal zal deze show niet worden.

Speeltijden