/ CLUBZAAL

Avondeditie - Avondeditie met Jan Tromp & Wilma de Rek (afgelast)

  • Avondeditie met Jan Tromp & Wilma de Rek

Een goed gesprek, een kritische noot, humor en mooie verhalen. Spraakmakende gasten uit politiek, literatuur en maatschappij schuiven aan in de Clubzaal. Een vertrouwd recept, maar zoals altijd met steeds nieuwe invalshoeken.

Sinds 2008 organiseert de Verkadefabriek de Avondeditie: ‘onderhoudende gesprekken over kwesties, over frivoliteit en over het leven zelf’. In seizoen 2020-2021 opnieuw met vaste presentatoren Jan Tromp en Wilma de Rek.

We ontvingen in 2019-2020 Sinan Can, Ivo Janssen, Connie Palmen, Fokke Obbema, Rutger Bregman, Leo Blokhuis, Peter Buwalda, Jet Steinz, Rob Jetten, Henk Hofstede, Wilfried de Jong en Wim Pijbes. 
Er waren de afgelopen jaren vele acteurs, regisseurs, cabaretiers, dichters, televisiemakers, wetenschappers, advocaten, kunstenaars, politici en journalisten te gast. Bekijk hier de lange lijst van gasten vanaf 2008. 

Avondeditie 2020
Dit najaar kun je voor de Avondeditie terecht in de Clubzaal op woensdag 9 september (te gast zijn Bart Chabot en Marcel van Roosmalen), woensdag 7 oktober (met Bas Heijne en Merel van Vroonhoven), woensdag 4 november en woensdag 9 december. De gasten worden t.z.t. op de website en in de woord-nieuwsbrief bekend gemaakt. Niks missen? Hier schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!