/ CLUBZAAL

De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz 2019

  • De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz 2019

Wanneer krijg je nu de kans je kennis te etaleren over Den Skyldige, Calvin Harris, De Luizenmoeder en Pokémon om maar wat te noemen. Of La Casa de Papel, Hendrik Groen, Famke Louise, Ibsen en Mark Rothko? En dan ook nog met je vrienden, collega’s en/of gezinsleden overleggen met ’n biertje of wijntje erbij?

Laat eens per jaar je hersenen kraken en je geest de vrije loop. David Ernst presenteert alweer de achtste editie van De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz.

Een quiz over film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, live-acts en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid.

Let op: the early birds catches the worm! Schrijf je in vóór 1 maart en ontvang een heuse bonusvraag voor extra punten. Na inschrijving ontvang je de bonusvraag/opdracht. Vorm een team van minimaal 2 en maximaal 4 mensen. Wees er snel bij: de laatste jaren steevast uitverkocht. Schrijf je in of haal een inschrijfformulier aan de kassa van de Verkadefabriek. Deelname kost € 25 per team.


Speeltijden
vr 5 apr