Verkadefabriek - De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz (afgelast)

  • De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.20/20 Vision? Wanneer krijg je nu de kans je kennis te etaleren over Parasite, Lil Nas X, Chateau Meiland en Fortnite om maar wat te noemen. Of vragen over The Handmaids Tale, Kafka, Nikki Tutorials, Orkater en Caravaggio? En dan ook nog met je vrienden, collega’s en/of gezinsleden overleggen met ’n biertje of wijntje erbij?

Laat eens per jaar je hersenen kraken en je geest de vrije loop. David Ernst presenteert alweer de negende editie van De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz.

Een quiz over film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, live-acts en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid. Wees er snel bij: alle laatste edities waren uitverkocht.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!