/ CLUBZAAL

Verkadefabriek - De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz

  • De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz

Een jaartje overgeslagen – jeweetwaarom - maar we zijn back in business! Wanneer krijg je nu de kans je kennis te etaleren over Parasite, Harry Styles, Chateau Meiland en Fortnite om maar wat te noemen. Of vragen over Tiger King Joe Exotic, Kafka, Nikki Tutorials, Orkater en Caravaggio? En dan ook nog met je vrienden, collega’s en/of gezinsleden overleggen met ’n biertje of wijntje erbij? En ja, we zullen ook even stilstaan bij C&C (Cultuur & Corona).

Laat eens per jaar je hersenen kraken en je geest de vrije loop. David Ernst presenteert alweer de negende editie van De Grote Verkadefabriek Cultuurquiz.
Een quiz over film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, live-acts en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid. Wees er snel bij: alle laatste edities waren uitverkocht. 

Vorm een team van minimaal 2 en maximaal 4 mensen. Deelname kost € 24 per team. Wees er snel bij: vorige edities waren uitverkocht

Speeltijden
vr 16 apr

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!