Te Gast: MiNC Café voor tablet en computer - MiNC Café voor tablet en computer

  • MiNC Café voor tablet en computer

Na een lange periode van noodgedwongen stilte, gaan wij weer een MINC-Café organiseren! U bent van harte welkom op maandagavond 23 november a.s. 20.00 uur. Wel zal onze MINC avond anders zijn dan u gewend bent. We gaan digitaal!

MiNC-Café voor tablet en computer
Voor u betekent dit dat u vanachter uw computer onze MiNC-avond kunt volgen. Hier kunt u zich aanmelden voor deze editie.

We hebben weer een leuk programma. MiNC-presentatoren Frank Finkers en Rob de Vrind brengen u op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van duurzaamheid, innovatie en milieu.

Wij verwelkomen Mw. Femke Dingemans, directeur van de Brabantse Milieufederatie, Mw. Renske Visser van IVN. Tevens verwelkomen wij Antoine van Geffen, projectmanager en Colette van den Elshout, omgevingsmanager van het waterschap Aa en Maas. Zij komen uitleggen hoe het er voor staat met de rioolwaterzuivering van ’s-Hertogenbosch. Deze is duurzamer dan u denkt, één van de duurzaamste van Nederland, maar het ruikt nog niet fris. Er is nog stankoverlast in onder andere de wjk Maaspoort. We krijgen te horen hoe het staat met de aanpak ervan.

Het MiNC-café begint om 20:00 uur en eindigt rond 21:30 uur.

Wij verheugen ons om u digitaal te ‘ontmoeten’ en een mooie MiNC voor u te organiseren!
 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!