JB500 - Te Gast: De Grote Jheronimus Bosch Quiz

Het kan je niet ontgaan zijn: onze stad herdenkt dit jaar Jheronimus Bosch op grootse wijze. Bosch500 en de Verkadefabriek stellen jouw kennis over de Bossche meester en wat hij allemaal teweeg heeft gebracht op de proef. Zet donderdagavond 17 maart, 19.30 uur in je agenda en bereid je voor op De Grote Jheronimus Bosch Quiz!
 
We kunnen er niet omheen dat Jeroen Bosch alomtegenwoordig is in 2016. Tijdens zijn vijfhonderdste sterfjaar vieren we het werk, het leven en de stad van de Bossche meester met een rijke activiteitenagenda. 
 
Gezelligheid en keiharde feiten
Laat horen wat jij weet over Jeroen Bosch, cultuurhistorie én hedendaagse beeldende kunst tijdens De Grote Jheronimus Bosch Quiz op donderdagavond 17 maart, van 19.30 tot 23.30 uur in de Clubzaal van de Verkadefabriek. Quizmaster David Ernst, je kent hem van de jaarlijkse Cultuurquiz, test jullie team in drie bloedstollende rondes met gephotoshopte beelden, geluidsfragmenten en filmpjes. Gezellig met een biertje erbij. Maar, zorg dat je scherp blijft voordat het andere team er met de eeuwige roem vandoor gaat.
 
Zijn jullie het alwetende team? Er is maar één manier om daar achter te komen. Schrijf je in!
Onvolledig ingevulde formulieren kunnen wij niet verwerken.
 
 
Teams kunnen zich inschrijven met minimaal twee en maximaal vier personen. Deelname kost € 20 per team.
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!