Youp van 't Hek - Korrel zout (try-out)

  • Korrel zout (try-out)

De voorstelling van Youp van 't Hek gaat vanavond door! We hebben voor woensdagavond 30 september een ontheffing gekregen en mogen alle bezoekers ontvangen. Uiteraard op 1,5 meter afstand.Het wordt zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Hierna nog één grote theatershow en dan stopt zijn carrière. Moeten we dat met een korrel zout nemen?

Nee, die korrel zout wijst op iets anders: het is al bijna vijftig jaar een van zijn belangrijkste smaakmakers. Dat het leven zo zwaar en moeilijk is – dat geklaag kan rekenen op zijn Korrel zout. Kortom: een vrolijke terugblik op een bijzonder jaar.

Genoeg terug te blikken dit jaar!
Heb je dus zin in méér dan één oudejaars, dan ben je in de Verkadefabriek dit najaar aan het juiste adres. Behalve Youp laten ook Dolf Jansen en Jan Beuving & Patrick Nederkoorn hun licht schijnen over 2020. 


DRANKJE? KOM NAAR DE CLUBZAAL
Zin in een drankje voorafgaand aan de voorstelling? De Serre en Clubzaal zijn voor je geopend. We hebben er overheerlijke koffie, de tap is aangesloten en de koeling gevuld! Om te zorgen dat we de anderhalve meter kunnen waarborgen, vragen we je om deze avond alleen van het café-restaurant gebruik te maken als je komt eten.

HAPJE
Wil je vooraf een hapje eten? Kom naar het café-restaurant, dan zorgen we voor een tafeltje. Uiteraard nog steeds binnen de geldende coronamaatregelen. Ben je met meer dan zes (en maximaal acht) personen? Dan kun je een tafel reserveren via info@horecaverkadefabriek.nl.


 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!