Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Marketing stage

Droom je van een marketing carrière? Zet bij ons je eerste stappen.

Voor de afdeling marketing zijn we op zoek naar creatieve, communicatieve HBO-stagiair met een grote liefde voor film en theater.

Het betreft een meewerkstage (minimaal 4 dagen per week) voor de periode vanaf februari 2022.

De Verkadefabriek organiseert nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, film, eten en drinken. Festivals, debatten en kinderactiviteiten. Iedere dag. Voor iedereen. We programmeren theater, dans en cabaretvoorstellingen, muziekbandjes, debatavonden, vertonen films en faciliteren congressen en bijeenkomsten.

Jouw taken zijn onder andere het uitvoeren van diverse dagelijkse marketingactiviteiten zoals het maken en verzenden van persberichten, het online communiceren van de verschillende programma’s via website en sociale media, het uitvoeren van de verschillende publiciteitsplannen, het zichtbaar maken van de activiteiten in het pand en het verrichten en verwerken van publieksonderzoek.

Wij bieden een uitdagende stageplaats op een afwisselende, leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen.

Wanneer: start januari/februari 2022
Waar: afdeling marketing voor minimaal 4 dagen p/w
Wat: meewerken op afdeling Marketing
Begeleiding: Karlijn Gerritsen
Vergoeding: € 200,- per maand

Stuur je motivatie én stage-eisen van je opleiding naar karlijngerritsen@verkadefabriek.nl o.v.v. stage marketing. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karlijn Gerritsen: 073 681 81 78.

Stagelopen in de Verkadefabriek