Stage theatertechniek

Stage theatertechniek

Voor de afdeling theatertechniek zijn we op zoek naar een tech-savvy, sociale en doorpakkende stagiair (m/v/x) met liefde voor podiumkunsten. Het betreft een meewerkstage (minimaal 32 uur per week) voor een periode vanaf eind januari/begin februari 2024.

In de twee theaterzalen, vijf filmzalen, Clubzaal en het café-restaurant is altijd wat te zien en te beleven. Met jaarlijks zo'n 7000 activiteiten: film, theater, cabaret, dans, muziek, spoken word, eten en drinken.

Werkzaamheden op de afdeling

Jouw taken zijn onder andere het opbouwen van decors, het inhangen en stellen van theaterspots, het programmeren van een lichttafel en het opbouwen en inregelen van geluid. Je werkt in een gezellig team, met collega's die jou graag helpen en begeleiden.

Geen dag is hetzelfde in de Verkadefabriek. Wij bieden je een uitdagende stageplaats op een afwisselende, leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen.

Wanneer: vanaf eind januari/begin februari 2024
Waar: afdeling techniek voor 32 uur per week
Wat: meewerken op de afdeling Theatertechniek
Leeftijd: minimaal 16 jaar
Begeleiding: Thijs Schnater
Vergoeding: €250,- per maand bij 32-36 uur

Stuur je motivatie, CV én stage-eisen van je opleiding vóór 29 november naar thijsschnater@verkadefabriek.nl o.v.v. stage theatertechniek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Schnater: 073 681 81 76.


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.