14784

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start 8 juni om 11.00 uur.

We kijken uit naar New Cool Collective, Piet van Dycke, Panama Pictures, Ton Kas, Likeminds, Kirsten van Teijn, Orkater, Kommil Foo, Amsterdam Kleinkunst Festival, Nastaran Razawi Khorasani, Theater Artemis, Lebbis & Jansen, Tim Knol, Circus Treurdier, Conny Janssen Danst, Alex Ploeg, Javier Guzman, Sinterklaasvoorstelling, Theater Oostpool, Kasper van der Laan, Lucky Fonz III, Wilfried de Jong, MATZER Theaterproducties, Het Filiaal, Bambie, Margot Ros, Wunderbaum, Sezgin Gülec, LAVA Collective, BERLIN, Poezieboys, Theater Rotterdam, Club Guy & Roni, Gerard van Maasakkers, Martijn Koning.… te veel om op te noemen!

Er is meer...
En dan hebben we het nog niet eens over alles dat we door het jaar heen extra aan het programma zullen toevoegen: omdat het opvalt, spannend is, actueel of omdat het ons inspireert en we dat graag met je delen.

Geen programmaboekje
We hebben geen boekje met het programma voor het hele seizoen, het is immers nooit af. Je vindt het actuele programma op de website en we maken elke maand een folder waarin je het complete programma voor die maand vindt. 

De kaartverkoop begint op donderdag 8 juni om 11.00 uur.
Zorg dat je klaarzit! Als Supporter bestel je vijf dagen eerder kaarten dan de rest van de wereld. Pak er alvast een pen bij en noteer alle data in je agenda of klik op het hartje bovenaan de pagina (naast de knop 'bestel tickets'). Als je hierop klikt, wordt de titel automatisch toegevoegd aan je favorieten. Zo kun je alles wat jou interessant lijkt bewaren, terugvinden en bestellen als de kaartverkoop is gestart!

bekijk het programma

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen? Hoe veel kaarten kan ik tegelijk bestellen? Hoe kom ik aan de TicketMatic app? Hoe kan ik Supporterkorting krijgen?

Alles over kaartverkoop, kortingen, Supporterpassen, inloggen en meer lees je op de pagina met veelgestelde vragen.

Ga naar de veelgestelde vragen