Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

We nodigen je uit voor de State of the Arts 2022 op woensdag 2 februari om 19.00 uur in de Verkadefabriek. Mike van der Geld, wethouder duurzaamheid, leefomgeving en cultuur, geeft zijn visie op het culturele klimaat van ‘s-Hertogenbosch. 

Aansluitend nodigen we je uit voor een plenaire gedachtenuitwisseling over de toekomst van het culturele veld in deze stad en haar positie in een landelijke en internationale context.  De avond wordt geleid door journalist Clairy Polak. 

We zijn nieuwsgierig of we in gezamenlijkheid tot een prikkelende toekomstvisie komen, of een eerste aanzet daartoe kunnen doen.  We nodigen daarom het brede creatieve veld uit. We hebben stadschroniqueur Eric Alink gevraagd een verslag van de avond te maken. Dit verslag is de eerste aanzet tot een inspirerend document dat ons en de stad uitdaagt om ’s-Hertogenbosch nog meer op de culturele kaart te zetten en te zorgen voor een kerngezond, creatief ecosysteem. 

Je aanwezigheid stellen we zeer op prijs. Voel je vrij om ook anderen op deze avond te attenderen. Het aantal plaatsen is wegens corona beperkt. De toegang is gratis, maar we waarderen het zeer als je laat weten dat je komt. Dat kan via het aanmeldformulier hieronder.

Namens de Verkadefabriek, Jeffrey Meulman
Namens het Werkwarenhuis, Edwin Vollebergh

PS Mocht de avondsluiting nog van kracht zijn op 2 februari dan verplaatsen we de bijeenkomst naar een nader te bepalen moment. 

 

Aanmelden